Чек-лист передноворічних справ

Чек-лист передноворічних справ

Тижні перед Новим роком повні сум’яття і гармидеру. Потрібно встигнути купити подарунки, нарядити ялинку, завершити справи, розпочаті у році, що минає. Особливо не просто із останнім пунктом: заняття на курсах, незакінчений ремонт, проект на роботі, невиконані обіцянки. Але головне, що потрібно зробити – позбутися всього зайвого в думках, оточенні та шафі, сказати спасибі за всі уроки 2021 та скласти план на 2022. А як це зробити, читайте у нашій статті.

  1. Якщо раптом залишилися незавершені справи – нічого катастрофічного не станеться . Постарайтеся по максимуму закінчити всі справи та увійти до Нового року з відчуттям свободи та готовим до змін та дій. Все, що не встигли зробити, буде початковим пунктом у вашому плані на 2022 рік.
  2. Позбавляємось зайвого у всіх сферах життя . Починаючи від страху, щось спробувати до старого светра, який давно не наважувалися викинути. Боялися вивчати нову мову, думаючи, що вже надто дорослі для цього, боялися піти на розмовний клуб і говорити іноземною мовою – саме час позбутися цих страхів. У Number One сучасні викладачі , які знайдуть підхід до кожного студента, підкажуть, як позбавитися шаблонних страхів у вивченні мови, визначать рівень, підберуть індивідуальну або групову програму навчання , а носій Стенлі на розмовних клубах допоможе перемогти скутість у спілкуванні.
  3. Говоримо спасибі за все, що подарував 2021 , чи то позитивні моменти, чи сумні. Це уроки, завдяки яким ми навчаємось. Не вдалося скласти іспит, значить цього року підготуйтеся краще, знаючи, які у вас є прогалини і на що потрібно зробити акцент при підготовці. Не встигли записатися на курс навчання, отже наступний буде цікавішим та інформативнішим. Головне вчасно зробити правильні висновки та зробити правильні кроки.
  4. Складаємо план на 2022 :
  • ставимо чіткі та здійсненні цілі. Не просто “ я хочу вивчити англійську ”, а “ я хочу досягти рівня Intermediate ”, не “я хочу дивитися більше фільмів в оригіналі”, а “я хочу дивитися по два фільми на тиждень”. Ставлячи чітку та реальну ціль, її простіше спланувати та реалізувати;
  • розставляємо пріоритети . Що важливіше, що є першорядним. Для початку записуємось на курси та вдосконалюємо свій рівень, а потім уже беремо читати книги в оригіналі. Таким чином, виконання однієї цілі сприятиме досягненню іншої;
  • розподіляємо плани за категоріями . Окремо записуємо пункти для цілей по роботі, окремо, що стосується відпочинку, сім’ї та саморозвитку. Коли перед очима чітка карта дій, простіше і легше йти складеним маршрутом;
  • складаємо список того, що залишаємо у році, що минає (токсичних людей, нелюбиму роботу і т.д.) і що беремо з собою в новий ( улюблені курси англійської , нову машину, нових друзів і т.д.). Так ви зрозумієте, що тягне вас назад і в чому ваша сила.

Пам’ятайте, що те, яким буде новий рік, залежить тільки від вас, ваших бажань і дій . Тільки ми можемо вирішити, чого хочемо і що для цього зробимо. А що можна зробити вже зараз, це записатися на тестування та пробне заняття англійською у групі, адже новий семестр розпочнеться вже 10.01.2022. Виконай один із пунктів вже сьогодні)

Українська